FOCUS

FOCUS – INSTRUKTÖREN / GYMMET / STUDION

Vår värdegrund ligger i att bygga upp inifrån och ut. Vi vill skapa ett värde för kunden –  i detta fall du som gymägare, du som driver en studio eller kanske en crossfitbox;

För gymmen/studios.
– Vem är kunden?
– Vilka klasser behövs på schemat?
– Hur kan man skapa dessa klasser?
– Vilken upplevelse vill kunden ha?

Vi kopplar självklart er värdegrund mot den klassen som era instruktörer/personliga tränare/coacher vill skapa; en win-win där de kommer vara engagerade att nå rätt kunder med rätt pass. Vi bistår med nya program med övningar och rörelser med olika teman.

Inner Strength är inte ett koncept. Det är ovanstående. Det vi vill göra är att bygga inifrån och ut. Inifrån för att stärka personen (deltagaren, kunden) som vi vill ska känna samma inspiration och pepp till träning som vi gör. Det betyder att vi bryr oss mindre om huruvida ni använder klassen i sin helhet, som ett koncept – eller om ni hellre använder er av begreppet ”pick and choose” och plockar godbitarna, kunskapen och inspirationen som hjälper dig att förmedla upplevelsen till dina deltagare.

Vi vill ge era instruktörer möjlighet att växa, genom att de får ta del av en övningsbank (i de sk programmen) coaching och tips längs vägen – om de önskar.

Inner Strength är inte ett koncept, utan som instruktör är du fri att välja bland övningar och rörelser du får ta del av. Varje modul (Breathe, Move, Flow och Sweat – alla med lite olika inriktning) innehåller en Toolbox med övningar och flöden som du kan använda dig av både på dina gruppträningsklasser och med enskilda kunder eller small groups.

Vi vill vi peppa och inspirera dig att förpacka dessa övningar på ett sätt som utgår från dina och dina kunders förutsättningar, som ger dem bra träning men också en upplevelse – inifrån och ut!

Inner Strength är det som behövs utifrån kunden;

– kanske heter ett pass helt olika på olika anläggningar/studios
– ser olika ut beroende på vilken instruktör som kör det
– är olika långt beroende på vilken tid på dygnet det ligger
– har 1, 5 eller 100 deltagare.

  • Side-by- side: Vår femte övningsbank där vi fokuserar på förflyttningar i olika riktningar samt övningar som förlänger och aktiverar sidan av kroppen. Köp den HÄR
  • Back to back: Vår fjärde övningsbank där vi fokuserar på rygg och baksida. Köp den HÄR