top of page
Brasa vid Kalvsjön.jpeg

HÖSTPEPP

Vi tror på att uppleva mer i samband med träning och rörelse. Att hitta miljöerna och platserna som får dig att vara närvarande och må extra bra. Där du kan ta de där extra djupa andetagen. För oss är Camp Järvsö en sådan plats. Där du både kan smyga upp till en fantastiskt mysig yogasal, känna energin i en härlig gymnastiksal, ta ett dopp i sjön eller bara en promenad eller löptur i skogen. Därför ger vi dig som bor där en specialanpassad ljudträning- eller kanske har du bott där och vill uppleva och komma ihåg känslan igen!

Ge dig själv en helg där du får fylla på med inspiration, samtidigt som du bara kan vara, ute och inne, i underbara Järvsö. Schemat kommer att fyllas av dans, rörlighet, styrka och andetag. Du gör det du vill och skapar också luft i din helg, med de upplevelser du behöver. Du kommer även få testa SOUND- träning med ljud som du även får med dig hem. Kanske vill du bara ha dans och energi, eller löpturer varvat med yoga och rörlighet, eller så blandar du helt efter känsla.


13-15/10
Boka här

LJUDTRÄNING

Vi rekommenderar en tur i skogen med Running Meditation i lurarna, eller en lugn stund med Yin Yoga på ditt rum att avsluta dagen med under din vistelse på Camp Järvsö.

Du lyssnar bara genom att klicka direkt på play på den filen du önskar, eller laddar ner dem till din telefon. Om det är något annan form av rörelse eller vila du önskar kan du bara klicka dig runt på BREATHE; MOVE; FLOW eller SWEAT. 


Du som deltar på vår Vårvinterpepp! kommer även att bli guidad i SOUND live med oss.

bottom of page