top of page
Brasa vid Kalvsjön.jpeg

500 KR RABATT MED KODEN VÅRPEPP24

Träningshelg 3-5 maj

Vi tror på att uppleva mer i samband med träning och rörelse. Att hitta miljöerna och platserna som får dig att vara närvarande och må bra. Där du kan ta de där extra djupa andetagen. För oss är Camp Järvsö en sådan plats. Där du både kan smyga upp till en fantastiskt mysig yogasal, känna energin i en härlig gymnastiksal, ta ett dopp i sjön eller bara en promenad eller löptur i skogen. Därför vill vi ge dig en helg fylld av breathe, move, sweat och flow i form av mjuk yoga, core, löpturer/promenader och flödande dans. Vi vill också ge dig en helt unik upplevelse i form av SOUND, träning med hörlurar där vi kommer att guida dig - både genom våra ljudfiler men också live.

Ge dig själv en helg där du får fylla på med inspiration, samtidigt som du bara kan vara, ute och inne, i underbara Järvsö. Du deltar på det du vill och tar sköna pauser i den vackra naturen som omger oss. Kanske vill du bara ha dans och energi, eller löpturer varvat med yoga och rörlighet, eller så blandar du helt efter känsla.


Har du en löparintresserad vän/partner/familjemedlem tipsar vi om Löparhelg med Musse & Szacke! som går parallellt med denna helg. Ni kan alltså delta i varsitt program men ändå ha tid tillsammans.
 

Sound Järvsö.jpg
bottom of page