Skog_edited.jpg

CAMP JÄRVSÖ

Vi tror på att uppleva mer i samband med träning och rörelse. Att hitta miljöerna och platserna som får dig att vara närvarande och må extra bra. Där du kan ta de där extra djupa andetagen. För oss är Camp Järvsö en sådan plats. Där du både kan smyga upp till en fantastiskt mysig yogasal, känna energin i en härlig gymnastiksal, ta ett dopp i sjön eller bara en promenad eller löptur i skogen. Därför ger vi dig som bor där en specialanpassad ljudträning- eller kanske har du bott där och vill uppleva och komma ihåg känslan igen!

Yoga malin_edited.jpg

LJUDTRÄNING

Följande ljudfiler kan du lyssna på direkt från din telefon. Varför inte ta en promenad med Walking Meditation i lurarna. Eller starta din trailrunda med running meditation i lurarna. Kanske har du tränat flera pass under dagen och vill varva ner med Zoom out på ditt rum, eller vakna med en kort rörligher "Wake up". 

Du lyssnar bara genom att klicka direkt på play på den filen du önskar, eller laddar ner dem till din telefon. 

bänk_edited.jpg

HÖSTPEPP- stark och hållbar

Ge dig själv en helg där du får fylla på med inspiration, samtidigt som du bara kan vara, ute och inne, i underbara Järvsö. Schemat kommer att fyllas av dans, rörlighet, styrka och andetag. Du gör det du vill och skapar också luft i din helg, med de upplevelser du behöver. Du kommer även få testa SOUND- träning med ljud som du även får med dig hem. Kanske vill du bara ha dans och energi, eller löpturer varvat med yoga och rörlighet, eller så blandar du helt efter känsla.
MER INFO OCH BOKNING KOMMER
Boka in 14-16/10 i din kalender!

Brasa vid Kalvsjön.jpeg