top of page
NE_R0933.JPG
Vertical Icebug logo Pos Mono no underline[1].PNG

INNER STRENGTH X ICEBUG

I samarbete med ICEBUG vill vi ge dig träning och inspiration som stärker dig inifrån och ut.

 

Inner Strength SOUND är skärmfri träning i ljudformat som ger dig möjlighet att utföra dina träningspass när, hur och vart som helst. 

Genom att lyssna på våra instruktioner anpassar du nivå och tempo efter dina behov. Kanske använder du våra pass som en uppladdning inför ett lopp, för rehabilitering av en skada eller för att träna upp styrka och rörlighet på ett lite mer fokuserat och närvarande sätt. Passen är korta och kan användas på flera sätt: kombinera innan/efter din träning, sätt ihop flera korta pass i en följd för att få ett längre träningspass alternativt sprid ut och kör flera korta under veckan. 

Du kan lyssna direkt här, eller ladda ner dem till din telefon. För tips läs mer här


 

 1. FOTRÖRLIGHET
  14 min stående rörlighetsträning med fokus på fötter och höfter. Anpassa tempo efter behov och kan göras med eller utan skor. Tänk gärna långsamt och "less is more!

 2. FOTSTYRKA
  Ett 12 min pass för att stärka upp fötter och fotleder. Du gör med fördel passet barfota för att utnyttja hela fotens kapacitet, innan eller efter ditt löppass. Stående övningar med fokus på tåhävningar och balanser i olika variationer.

 3. FOOTWORK (IN ENGLISH) -
  12 min easy strength training for your feet. Do it bare feet before or after you go for a run!

 4. FOOT MOBILITY (IN ENGLISH) -
  14 min mobility for your feet. Bare feet or with your shoes; outside or on your mat. 

     VI HÖRS
     /Malin och Maria på Inner Strength

DJI_0419.JPG

YIN YOGA 25 min - NY!

Ett 25 min liggande återhämtningspass med fokus på att mjuka upp bindväven kring höfter och säte. Ligg gärna på en matta och ha en kudde i närheten.

ZOOM IN / ZOOM OUT - 17 minuter

Ett 17 min återhämtningspass med fokus på att mjuka upp bindväven kring höfter och bröstrygg. Perfekt att avsluta dagen med efter ett lopp - eller kanske som en mjukstart dagen efter? Enkla men djupa positioner som du kan anpassa efter din egen dagsform.

bottom of page