top of page
NE_R0933.JPG
Vertical Icebug logo Pos Mono no underline[1].PNG

INNER STRENGTH X ICEBUG

I samarbete med ICEBUG vill vi ge dig träning och inspiration som stärker dig inifrån och ut. Skärmfri träning i ljudformat som ger dig möjlighet att utföra dina träningspass när, hur och vart som helst. 

ÄNTLIGEN är vi här! Icebug Westcoast Trail 2023.
Vi värmer upp er inför loppen och kanske ses vi på stranden för mjuk yoga/stretch på kvällen? Om du vill kan
 du använda ljudpass som du vill under helgen, när och vart du vill.


Eller så tar du med dig träningen hem för rehabilitering av en skada eller för att träna upp styrka och rörlighet på ett lite mer fokuserat och närvarande sätt. Passen är korta och kan användas på flera sätt: kombinera innan/efter din träning, sätt ihop flera korta pass i en följd för att få ett längre träningspass alternativt sprid ut och kör flera korta under veckan. 

Du kan lyssna direkt här, eller ladda ner dem till din telefon. För tips läs mer här


 

 1. FOTRÖRLIGHET
  14 min stående rörlighetsträning med fokus på fötter och höfter. Anpassa tempo efter behov och kan göras med eller utan skor. Tänk gärna långsamt och "less is more!

 2. FOTSTYRKA
  Ett 12 min pass för att stärka upp fötter och fotleder. Du gör med fördel passet barfota för att utnyttja hela fotens kapacitet, innan eller efter ditt löppass. Stående övningar med fokus på tåhävningar och balanser i olika variationer.

 3. FOOTWORK (IN ENGLISH) -
  12 min easy strength training for your feet. Do it bare feet before or after you go for a run!

 4. FOOT MOBILITY (IN ENGLISH) -
  14 min mobility for your feet. Bare feet or with your shoes; outside or on your mat. 

     VI HÖRS
     /Malin och Maria på Inner Strength

DJI_0419.JPG

YIN YOGA 30 min - NY!

Ett 30 min liggande återhämtningspass med fokus på att mjuka upp bindväven kring höfter och säte. Ligg gärna på en matta och ha en kudde i närheten. Möjlighet att avsluta 2 sista positionerna mot en vägg.

ZOOM IN / ZOOM OUT - 17 minuter

Ett 17 min återhämtningspass med fokus på att mjuka upp bindväven kring höfter och bröstrygg. Perfekt att avsluta dagen med efter ett lopp - eller kanske som en mjukstart dagen efter? Enkla men djupa positioner som du kan anpassa efter din egen dagsform.

FOREST FLOW - NY!

Ett kortare pass närmare 7 minuter som du utför helt stående. Ta med det ut på din löptur eller promenad och stanna till för en skön rörlighetspaus. Fokus på bröstrygg, axlar och höftböjare.
Tänk på: notera känslan i dina upp/neråtrullningar med händerna placerade på dina armbågar.

Att ta med dig din SOUND-träning ut i naturen kommer att ge dig en unik upplevelse varje gång. 

MEDITATION PÅ BRYGGAN - NY!

10 minuter sittande meditation. Gör den på bryggan eller stranden tillsammans med oss, eller när du vill under helgen. Andning och kropsscanning.

bottom of page