Icebug_JonasKullman_20-12_4250.jpg
Vertical Icebug logo Pos Mono no underline[1].PNG

INNER STRENGTH X ICEBUG

I samarbete med ICEBUG vill vi ge dig träning och inspiration som stärker dig inifrån och ut. Tips som kan ge dig större effekt av din löprunda även vintertid- en kort uppvärmning i hallen innan du ger dig ut kan göra stor skillnad!

 

Inner Strength SOUND är skärmfri träning i ljudformat som ger dig möjlighet att utföra dina träningspass när, hur och vart som helst. 

Genom att lyssna på våra instruktioner anpassar du nivå och tempo efter dina behov. Kanske använder du våra pass som en uppladdning inför ett lopp, för rehabilitering av en skada eller för att träna upp styrka och rörlighet på ett lite mer fokuserat och närvarande sätt. Passen är korta och kan användas på flera sätt: kombinera innan/efter din träning, sätt ihop flera korta pass i en följd för att få ett längre träningspass alternativt sprid ut och kör flera korta under veckan. 

Du kan lyssna direkt här, eller ladda ner dem till din telefon. För tips läs mer här


 

 1. Uppvärmning i hallen (SWE)
  Drygt 6 min uppvärmning med fokus på fötter och höfter, för att öka cirkulationen och få upp värmen innan du ger dig ut i kylan? För att få bättre resultat och effekt av din löprunda. 

 2. Running meditation (SWE
  Efter uppvärmningen kan du fortsätta att lyssna på 6 min running meditation som ger dig större fokus och uppmärksamhet på hur du springer och andas.

 3. Mobility Flow (SWE)
  Efter en löprunda  - en skön serie för att mjuka upp bindväven runt såväl höfter som bröstrygg och skuldror. Utgår från sittande och vidare till stödjande fyrfota. 

 4. Warmup in the Hallway (ENG)
  An effective 7 min warmup in the hallway to prepare your body for your winter running; for better results. 

     VI HÖRS
     /Malin och Maria på Inner Strength

Icebug_JonasKullman_20-12_2964.jpg
innerstrength -smakprov-4.jpg

ZOOM IN / ZOOM OUT  SWE - 17 minuter

Ett 17 min återhämtningspass med fokus på att mjuka upp bindväven kring höfter och bröstrygg. Perfekt att avsluta dagen med efter ett lopp - eller kanske som en mjukstart dagen efter? Enkla men djupa positioner som du kan anpassa efter din egen dagsform.

SOFT RECOVERY ENG- 16 minutes

16 minutes of soft recovery, laying on your mat or the ground. Easy stretches for hips and back.