top of page

Utbildningen byggs upp av fyra moduler: move, breathe, sweat och flow och du kommer att få ta del av materialet i form av videos, skrivna texter och så klart genom ljudfiler så att du kan ta med dig föreläsningar och olika övningar ut i naturen eller på din dagliga lunch- eller kvällspromenad. Varje modul avslutas med ett digitalt test där du får pröva dina kunskaper.
 

Modulerna står för våra ledord som vi tror är viktiga pusselbitar till ett liv i balans. Vad behöver du mer (eller mindre) av för att du ska bli stark inifrån och ut? Du får inleda utbildningen genom att utföra ett digitalt test som ger dig en liten inblick i vilken modul som just du ska inleda din utbildning med och kanske även lägga störst vikt vid.

 

​Du kommer att få dyka djupare i allt från övningar och rörelser till närvaro och lyssnande kommunikation samt naturens inverkan på din hälsa. Se det som en allround-utbildning som kommer att göra dig starkare inifrån och ut. Utbildningen riktar sig både till dig som instruktör och till dig som "bara" (inte så bara) vill lära dig mer och utvecklas. 

bottom of page