top of page
Inner Strength CJ-56.jpg

Inspireras

Inspireras av sommaren till aktivitet och energi. I spellistan SWEAT får du 25 ljudupplevelser samt en workbook i ett lättläst magazine-format.

Lyssna

Lyssna på naturen och på kroppen. Det enda du behöver är ett par hörlurar.

Upplev

Ta med din ljudträning ut i naturen - eller bjud in naturen till dig, vart du än befinner dig!

Låt kroppen vara aktiv och svettas! 

Sommaren. Solen ger energi, jorden är fylld med näring, regnet får det som såtts under våren att växa och bre ut sig, blomstra och så småningom skördas. Enligt forskning om våra rörelsebeteenden kopplat till årstid och väder tenderar vi att träna både mer och tuffare under sommaren jämfört med övriga årstider. Och kroppen behöver fysisk aktivitet som höjer pulsen ordentligt och får oss att svettas, året om. Inspireras av sommaren även under årets kallare månader och gör plats för mer Sweat! 

 

t sommaren inspirera till att upptäcka naturen. Variera miljö och underlag i träningen, och släng av dig skorna ibland så att du verkligen får känna underlaget under dina fötter. Tänk att springa barfota med sanden mellan tårna, eller att köra ett core pass med direkt kontakt mot gräset? Kanske utmanar du balansen lite extra i en fin glänta i skogen? Som en boost för alla sinnen.

När du köper spellistan med 25 spår får du även en workbook i lättläst magazine-format där du blir guidad och inspirerad. Väck kroppen med rörelse och aktivitet. Du får yoga och rörlighet, core och stabilitet (med mera!). Varje ljudpass är numrerad i din workbook så att du

varsågod, lyssna gratis!

Styrka Intervall 9 minuterGör gärna utomhus. Händer och fötter i backen.
00:00 / 09:05
Stående Styrka 7 minuterGör gärna utomhus! Fokus på ben och balans
00:00 / 07:24
bottom of page