top of page
image00012.png

En modig arbetsledning uppmuntrar medarbetare till ostörd fokustid och återkommande pauser med hög kvalitet i form av rörelsepauser, meditation eller fysisk aktivitet. Resultaten märks i mer flow och mindre stress!

 

I verktygslådan OFFICE - Back to nature vill vi göra det möjligt för dig att ta in naturen till din arbetsplats, när du inte har möjlighet att ta dig ut. Andningspauser som sänker stressnivån och gör dig klarare i tankarna. Rörelsepauser som gör att du får upp pulsen och sträcker ut spända muskler. Helt enkelt pauser som på sikt skapar hållbar hälsa och lönsamhet på just ditt företag - allt i ljudformat med naturen som bakgrund. Vi kickar gärna igång dig och din arbetsgrupp live (med eller utan hörlurar) så att ni känner er inspirerade att fortsätta med era ljudpass på egen hand.

"Det är eftermiddag. Dagen har varit fylld av möten, intryck och koncentration. Men nu är det dags för en paus.

Jag tar på mig hörlurarna, blundar och förflyttas högt upp på en snötäckt fjälltopp. Jag hör vinden, hur den får snöflingorna på marken att flytta sig och ändra form. Den friska luften fyller mina lungor och jag instrueras att andas in genom näsan och släppa ut luften med en suck. Runt omkring mig sträcker sig ett vitt landskap, krispigt och stilla. Solen gör så att snön glittrar som diamanter. Andetagen blir lugnare och friare. 

Efter några minuter öppnar jag mina ögon, sträcker på mig och återvänder till mina uppgifter med klara tankar och mer fokus".

Varsågod, lyssna gratis!

Meditation Fjälltopp 5 minuter
Rörlighet Fjälltopp 10 minuter
2024.04.11 Åre_photobynadja-15.jpg
bottom of page